Naix Mokita

El primer i principal objectiu cap al que s'encamina la creació d'aquest blogg, no té necessàriament un component credencial o acadèmic amb el qual aconseguir una qualificació. 


Aquesta iniciativa té un fort component autorreflexiu i ideològic, amb el qual desitjaríem abordar tot allò aprés, desaprès, per aprendre i sobretot per desapendre; açò se déu a que volem dur a terme un llarg procés d'autoaprenentatge, deconstrucció i sobretot de conscienciació social, que ens permeta en un futur no massa llunyà ser els educadors que volem arribar a ser.


De manera introductòria i necessària, abans que res voldriem fer incapeu en el nostre nom i el per què d'aquest.


Mokita ← 


Què pensa la gent quan llig aquest títol? Certament qualsevol altra cosa abans que el que hem volgut nosaltres plasmar...


El terme Mokita és originari de Nova Guinea. En la resta d'idiomes del planeta, és una paraula privada de traducció literal. Però en essència fa referència a totes aquelles coses que tothom sap, però que no s'atreveix a dir.


No és aquesta una de les contradiccions més grans i més tristes a les que podriem enfrontar-nos? 


Si sabem alguna cosa amb certesa, per què no compartir-ho amb el món? Tenim al nostre alcanç tots els recursos per a saber i compartir, en una societat mundial on la informació és sinònim de poder. Aleshores, per què anavem a evitar-ho?


Acompanya'ns en un camí didàctic i reflexiu, enriquidor i estimulant, on poc a poc s'aniràn desglossant tant continguts acadèmics, ideològics, socials, com culturals; un espai on compartir i crear cultura mentre aprenem!!! 

Mireia Mollà Vidal

Comentarios

Entradas populares