ELS ÀMBITS DE L’ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL


Els principals àmbits que es trovem en les activitats d'animación sociocultural en son 3:



·OCI EDUCATIU:  

L'ASC es un proces educatiu que desenvolupa una proposta  d'educació no formal, i que es preten amb els seus objectius durant les intervenciós, la millora en la qualitat de vida de les persones que participen directamen o indirectament del programes de l'ASC. 
L'oci educatiu encamina a les persones en l'adquisició d'hàbits saludables i apodera a les persones amb un pensament critique alhora que es produeix una transferència de valors, fomentant la réflexio amb la finalitat de construir entre totes la seua comunitat.






·SOCIAL: 

Al treballar aquest àmbit se fomenten la participació i empoderació de la ciudadanía, el sentiment de comunitat i el teixit social de les persones, es generen nous ponts d'unió entre les persones fonamentats per les dinàmiques de treball i les aliances sorgides durant els tallers. 





·CULTURAL:  

Es pretend fomentar aquest àmbit la difusió cultural i l’accés de la ciutadania a les activitats culturals; amb els tallers i les activitats culturals on es treballa el desenvolupament comunitari i l’educació emancipadora de la ciutadania. 
Les intervencions i tallers se centren en fomentar la participació activa, on les persones que participen en l'activitat hem d'apoderar-les amb la fi que s'involucren de la creació i configuració del propi taller, entés aquest com un "ent orgànic" que evoluciona alimentat per la sinergia que es produeix durant les activitats realitzades.





A continuación deixem l'enllaç a un video on expliquen els àmbits de l'animació sociocultural realizat per Edgar Mozas Fenoll.





Comentarios

Entradas populares